zaterdag 27 februari 2016

Een weekje Aederholt.

We zijn weer thuis. wat hebben we het heerlijk gehad met zijn elven, 10 grotere en 1 baby in een huisje van 10 personen. Die baby van bijna 6 maanden hebben we allemaal geknuffeld en verwend. Het zwembad was dichtbij en daar waren liefhebbers voor!
De zwager van onze dochter houdt van koken, hij kon zich uitleven en wij hebben super lekker gegeten al die dagen.
Ook hebben we heerlijk spelletjes gedaan, zowel digitaal als in het echie. Dat laatste spel was Carcassonne, en dat is toch een leuk en gezellig spel!
Ook zijn we nog even uit geweest, de anderen naar de hunebedden en ik met mijn lief naar De Naaidoos in Nieuw-Buinen. Wat een heerlijke winkel vol met prachtige quiltstofjes en mooie quilts aan de wanden. Een tafel met koffie en lekkers voor de man die meekomt, dan kon moeders heerlijk snuffelen. Mooie muziek op de achtergrond, dat geeft zo’n fijn gevoel zodat je rustig kon rondneuzen. En dat heb ik gedaan hoor! 3 lappen achtergrondstof voor een nieuw project: een sprei voor het grote bed voor straks als deze baby daarin gaat slapen, ik heb dus de tijd. Ik wordt al een dagje ouder, dus begin ik alvast daaraan. Ik heb zulke mooie en leuke borduurtjes gedigitaliseerd en ik ga ook nog nieuwe maken van figuurtjes die nu de ronde doen bij kinderen. (heerlijk bezig) Ik zal toch wel ongeveer 170 moeten worden (lol) om al mijn ideetjes te kunnen maken. Maar voorlopig kan ik aan de slag. 
En toen wij weer allemaal terug waren kreeg ik nog een leuk vingerhoedje van dochterlief van de hunebedden. Lief he dat zij daaraan dacht.

De laatste dag zijn we bij Robin Hood in Drouwen uit eten geweest. Een bijzonder restaurant in de stijl van toen en heerlijk gegeten en veel gelachen met elkaar.

We zijn nu allemaal weer goed thuisgekomen en kunnen van al die gemaakte foto’s teruggenieten.

7 opmerkingen:

Ineke zei

Wat heerlijk om zo een vakantie door te brengen, al de mensen waar je van houd! En wat leuk om even naar een quiltwinkel te gaan!Succes met je toekomstige projecten.
Liefs, Ineke

feltfree på Åsly zei

Heerlijk zo'n weekje Aelderholt. Een prachtige omgeving. Tja en als je dan al zo dichtbij bent moet je wel even naar de Naaidoos toe. Een rijkdom aan mooie stofjes.

Annie Kingma.Bonnema zei

Een fijne week gehad, de Naaidoos is een mooie winkel.
Met een kleine vakantie in Drenthe ben ik daar ook geweest.
Succes met al je nieuwe werkjes.
Fijne Zondag. Groetnis Annie

Lida zei

Fijn dat jullie er zo van hebben genoten en die quiltjes worden vast perfect passend voor dat kleintje! Geniet van je steekjes, groetjes
Lida

Chris zei

Dat was genieten voor jullie allemaal. Geweldig om zo met elkaar te zijn. Tja, die winkel in Nieuw Buinen, daar moet je echt de tijd voor nemen!

Johanna Faber zei

Heerlijk zo een paar dagen weg, dan kom je met vol energie en ideeen terug
Fijne zondag groetjes uit Zweden

Lia Langeveld zei

Wat een gezellige, warme berichten. Ik heb er van genoten.En wat gaat dat sprei bijzonder en mooi worden. Geniet als je er aan bezig bent. Wat een fijne hobby,s heb jij toch!
groetjes van Lia Essenberg