maandag 3 augustus 2015

Een SUPER weekend

Ja dit is een TOP-weekend geweest.
Afgelopen zaterdag de verjaardag gevierd van onze dochter. Was heerlijk zo met elkaar. Ik geef tegenwoordig het kadootje in de vorm van geld, maar omdat ik dat zo onpersoonlijk vind verpak ik het altijd in een kleinigheidje. Zo had ik voor haar een judominion geborduurd op een gastendoekje en daarin een kaart ingepakt met de centjes.

Zij was er zo blij mee als een minion blij kan zijn. Ze zijn daar helemaal gek van die poppetjes, dus vandaar.


Haar schoonzusje is zwanger en die had ik een boxkleed beloofd en die was klaar, dus aan haar kunnen geven. Zij en haar man waren er helemaal blij mee, kreeg later nog een fotootje via de whatsapp dat het past en supergezellig staat. Ook helemaal hun kleuren. De blokjes die ik erop geborduurd heb passen in de familiesfeer: een aapje vindt mijn kleinzoon leuk, mijn kleindochter houd van olifantjes, de zwager van Bert en Ernie.
Wij zijn van de schaatsen en de friese vlag dus Poeh aan het schaatsen en ons kenmerkje een plompeblaer.
Nu mag ik het dus eindelijk laten zien.


Zondag hebben we een ritje naar Friesland gemaakt en een oud oompje en tante opgezocht, en nog een oude tante in hetzelfde verzorgingshuis. Allen de groetjes gedaan van mijn dementerende schoonmoeder van 98 jaar. Dus hele blije gezichten van deze bezoekjes.
Toen doorgereden naar ons vakantie adres. De eigenaresse is tegelijkertijd met onze dochter jarig, konden wij dus nooit naar toe. Nu onze dochter het had verzet naar de zaterdag konden wij dus naar haar. Zij wist van niets, zo leuk zo’n verrassing. We mochten blijven eten en even blijven. Toen maar weer naar huis. Het was een kilometerrijk weekend maar de blije gezichten overtroffen de km’s.5 opmerkingen:

Chris zei

Al die bezoekjes waren de kilometers wel waard. Leuk idee, van die minion, nooit van gehoord eigenlijk. Dat boxkleed heb je ook enig gemaakt! Geen wonder dat ze daar blij mee zijn.

Ineke zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter!

Lida zei

Wat was hij leuk jouw dekentje! Nu je bent lekker bezig geweest en voor die km.s draai jij je hand niet om! Groetjes
Lida

Ans zei

Wat heb je weer mooie projecten gemaakt, daar kan je trots op zijn!

Hermie zei

wat een schattig borduurtje van de minion. Ook het boxkleed is super mooi geworden. Veel blijde gezichten dus.