dinsdag 17 februari 2015

Gezellige borduurbee

Vandaag was het weer borduurdag bij de Karperhoeve. Altijd gezellig en de soep van Co is altijd een traktatie. Ook kregen we nog wat lekkers bij de koffie.
Er is altijd veel te zien daar in de Barg, het is net een museum in het klein. Veel mooie handwerken en boeken. Deze keer waren er borduurwerken van Ank te bewonderen, die had Co in een vitrine gelegd waarin je ze goed kon bekijken. Een van haar handwerkjes hing aan de kast nog van de chinese borduurles. Hier zet ik even een fotootje van neer. Ik heb die les destijds ook gevolgd maar nog niet afgemaakt, ben ik nog wel van plan, eerst een zak tijd zoeken.


Ik krijg hem helaas niet gedraaid, rechts is de bovenkant.

Op de pagina hierboven: Quilt- ditjes en datjes heb ik de tutorial van het Atarashii blokje gezet, er was veel vraag naar en het downloaden ging niet goed.
Hieronder het bewuste blokje dat ikzelf heb gemaakt als voorbeeldje. De tekening in de tutorial is een basis, je kan zelf er wat van maken.4 opmerkingen:

Monica zei

Ik stel mij zo voor dat het een heel gezellige en inspirerende borduurbee is geweest. Wat lijkt me dit een moeilijk blokje dat je laat zien

Johanna Faber zei

O wat een schitterende borduurwerken wat zijn dat voor patronen!

groetjes uit Zweden

Chris zei

Prachtig joh, dat borduurwerk!
Atarashi is enig om te doen, je kan er zóveel verschillende effecten mee maken. Deze van jou is enig!

Lida zei

Jammer dat ik het heb gemist, maar nu toch even bij jou wat kunnen meegenieten! Groetjes
Lida