zondag 15 juni 2014

Mijn Torchon waaier is AF!

Het is wel weer een tijdje geleden dat ik een blogje heb geschreven. Maar dat betekent niet dat ik heb stilgezeten. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad aan het Tjeukemeer. Wij boften met het mooie weer en de jongens (mijn man en neef) hebben de elfstedentocht uitgefietst, mijn DH voor de 13e keer en zijn neef voor de 30e keer, geweldig!

Zelf heb ik de eerste week flink aan mijn Save the Stitches zitten werken want mijn schoonzusje was er ook een paar daagjes en die borduurde ook, dus gezellig samen aan de borduur.


De tweede week heb ik hard zitten werken aan mijn Torchon waaier, en Hij IS AF! En ik ben er best wel trots op. Ik ben eraan begonnen in 2010 en nu juni 2014 is hij af. Alleen moet ik nog op zoek naar een passend frame.


Mijn quiltwerk staat even op een laag pitje want je kan natuurlijk niet alles tegelijk.

4 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een knappe prestatie van beide om deze tocht te fietsen. En wat wordt je borduurwerk erg mooi en wat een prachtige waaier kan me voorstellen dat je daar trots op bent.

Corina zei

Wat is je waaier mooi geworden!

Chris zei

Tjonge, wat mooi die waaier!!!! Ongelooflijk. Ik zou kriebelig van zulk werk worden, maar ik kijk er altijd met heel veel bewondering naar.

Johanna Faber zei

Wat is je waaier schitterend geworden

En wat leuk dat Blackwork

Fijne handwerkdag

Liefs Joke