zondag 6 april 2014

Ben d'r weer

Ja, ik ben er weer. Na een heerlijke vakantie mag ik de draad weer oppakken van de dagelijkse dingen. Wat hebben wij geboft met het weer, op een paar buitjes na 14 dagen stralend mooi weer en alles kunnen doen wat wij wilden. Manlief heerlijk gefietst en gevist, en ik heb heerlijk kunnen handwerken en fietsen.
Allereerst heb ik zitten borduren aan de blackwork freebee van haar. Er komen regelmatig een paar blokken uit en dat wordt erg leuk om te doen. Het is een vrij pittig borduurwerk maar daar houd ik van.


Ik maak hem in kleur, er komen ook kraaltjes, goud- en zilverdraad in.

Ook ben ik naar De Ganzerik gefietst en heb een paar batiklapjes gekocht voor mijn bedquilt in wording. Ook had ik mijn Atarashii bij mij om te laten zien. Binnenkort komt hij op hun site om te kunnen bekijken.


Ook had ik mijn kantkloswerk mij mij voor de afwisseling. Ik heb een flink stuk kunnen klossen.


Even nog een update van mijn chinese borduurwerk. Nog een klein stukje en ik kan met het tin gaan werken.


Tja, nu ik weer thuis ben gaan al die werkjes niet meer zo hard, maar dat geeft niet, ik hoef niet stil te zitten.

Ben intussen ook nog naar de beurs geweest in de Broodfabriek en de quilts kunnen bewonderen in het echt van Jacqueline de Jonge. Prachtig zijn ze! Ja, ik had een gratis toegangsbewijs gewonnen en een speldje van het Quiltersgilde, dus helemaal blij.

6 opmerkingen:

Annie Kingma zei

Wat prachtig werk allemaal van je.
Dus je was hier in Friesland, dat je op de fiets naar de Ganzerik kon.
Groetnis Annie

Unknown zei

Wat leuk dat je in onze prachtige Friesland was,waar ben je geweest.Ik woon in Grou,dus als je weer in de buurt bent kom gezellig langs

Guusje, zei

Wat laat je veel moois zien. Je kloswerk is prachtig net als het chinese borduurwerk en het begin van de blackworksampler. Lekker hoor zo'n vakantie.

Ans zei

Wat een mooie werken laat je weer zien.
Jullie hebben zeker geboft met het weer!

Chris zei

Mooimooimooi allemaal. Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben en van dat prachtige weer hadden. Het is nu een stuk minder.
Wat een schitterend kantwerk is dat Joke. Dat lijkt me toch zulk inspannend werk. Net als het blackwork. En wat leuk dat je quilt op hun site komt!
Fijne dag en groetjes van mij.

Corina zei

Wat een mooi handwerk heb je onder handen!