woensdag 8 januari 2014

Recessie

Vandaag mag ik weer een affo noteren. Het is mijn recessie quiltje. Ben er dec. 2009 mee begonnen en weer weggelegd. Nu heb ik hem afgemaakt en ligt ie te pronken op de tafel.
Toen ik hiermee begon was de recessie ook al een tijd bezig en wilde ik op een goedkope manier een puzzelquiltje maken. Ik vond in een mand van een gordijnenwinkel een staal gordijnstoffen, die was 1,25 euro. Een zo'n lapje daar kon ik precies een puzzelblokje uit halen. De zwarte blokjes komen uit een overhemd van mijn schoonzoon en kostte dus niets. De achterkant komt ook uit een gordijnenstaal van twee lappen, waarvan ik er maar een nodig had, dus ongeveer 0,65 euro. De afwerkingsrandstof was 5,00 euro de meter van 150 breed, dus ook niet duur. Daarom heeft dit puzzelquiltje de naam "recessie".
8 opmerkingen:

Monica zei

Oh, wat een super leuk quiltje is dit geworden en het feit dat hij nagenoeg niets (nou ja.... hmmmm niets.... wat denk je van je arbeid?) heeft gekost maakt hem nog waardevoller.

Antje uit Urk zei

wat een mooi quiltje! En nog de allerbeste wensen Joke voor 2014!
lieve groet,

Ans zei

Leuk geworden!

GRANNY'S HOUSE zei

Hij leuk geworden en zo zie je maar dat je ook met een kleine beurs een leuk quiltje kan maken.

Groetjes
Ines

Rita zei

Wat een schattig quiltje en het leukste is dat hij haast niets heeft gekost.Het hoeft niet ltijd duur te zijn. Super gedaan. Groetjes Rita.

Guusje, zei

Mooie quilt met erg mooie naam.

petronella zei

Erg leuk geworden!

Chris zei

Eigenlijk is dit dus het oorspronkelijke quilten: oude of gebruikte lapjes gebruiken. Dat is toch hartstikke leuk! En je hebt er een bijpassende naam voor gevonden!