zondag 7 april 2013

Allemaal leuks.


Zaterdag zijn wij thuisgekomen van een heerlijke relaxte vakantie in Friesland. Het was te koud om buitenaktiviteiten te ondernemen, dus heerlijk aan mij quilts zitten werken en zitten kantklossen.
Ik moest nog 3 blokjes voor de japanse quilt maken en ben toen verder gegaan met mijn Atarashii. Het was een tijd geleden dat ik eraan gewerkt heb dus eerst even flink gepuzzeld.
Dit zijn zes bloemenblokken, nog 3 erbij en dan de rand. Moet nog veel voor gebeuren.


Ook hebben wij besloten om onze slaapkamer op te knappen. Er zit al 15 jaar bouwbehang op dus het mag wel een keer. Ook maar gelijk nieuwe bedden gekocht en naar laminaat gekeken. Dat wordt dus een flinke klus en we moeten ook nog opschieten, want als de bedden komen willen we wel de vloer en de muren klaar hebben.

Vandaag als toetje op de vakantie de quiltbeurs in de Broodfabriek bezocht. Het was er heel gezellig en leuk ingericht. Ik heb er ook onderstaand patroon gekocht van Jacqueline de Jonge. Wat kan zij mooie quilts maken! Ze zat bij de kraam van de Stofmeid.


Ik maak hem in iets andere kleuren en wordt dan een sprei op ons nieuwe bed. Misschien eerst een cursus volgen van haar, lijkt mij wel goed om dat eerst eens te doen.7 opmerkingen:

Lida zei

Heerlijk besluit van een fijne week met prachtige creaties! Je nieuwe project is ook geweldig! Veel plezier met de vernieuwing van de slaapkamer, groetjes
lida

Chris zei

Dat atarashi vind ik erg leuk om te doen. Verrassend.
Oh wow, je gaat die quilt van Jacqueline maken! Weet je dat ik die ook gemaakt heb? Een paar jaar geleden al. Hij hangt sinds vorige week op het kantoor van mijn dochter. Staat op mijn blog. Veel werk, ook het uitzoeken van de verlopende kleuren. Maar wel ontzettend leuk en dankbaar! Ik ben erg benieuwd in welke kleuren jij hem gaat maken!

Annemarie zei

Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog. Prachtig het patroon van Jacqueline! Ik heb er ook nog één liggen en wil hem ook ooit nog eens gaan maken. Ben benieuwd in welke kleuren je de quilt gaat maken. Groetjes, Annemarie

Nellie zei

Wat een gewelgige creaties maak je ik ben gelijk volger geworden kom vaak bij je kijken kan nog een hoop leren

Groetjes Nellie

Hermie zei

Je hebt dus ook een heel leuk weekend gehad, wij ook, in Katwijk aan Zee. Je slaapt dus over een tijdje helemaal in het nieuw. Prachtige quilt de be colourful, ik heb ook nog een patroon van haar liggen, maar ben er nog nooit aan begonnen, misschien ooit....
Veel succes met de nieuwe slaapkamer.

Johanna Faber zei

Wat mooi dat Japanse quilt
en wat een mooi patroon van Jacqueline dat zal een schitterend quilt worden
Fijn weekeinden groetjes Joke

Antje uit Urk zei

Werkelijk prachtig die bloemen!
succes met klussen.
Fijne zondag!