vrijdag 27 september 2013

Mijn middenster

Van de week heerlijk zitten werken aan de middenster van mijn Joy of Life. Ik ben nog niet helemaal tevreden over de kleurstelling. Ik ga eerst nu de hoeken maken en dan kijken of de kleuren een beetje kloppen. Dan ga ik hem pas in elkaar zetten.


Ook het doorquilten van mijn japanse gaat door. Ik doe dat bij daglicht. Afgelopen week lekker bij de open deur naar de tuin met het geluid van de vogeltjes die het ook naar hun zin hebben met dat mooie weer.


En dan mocht ik van de week ook nog een keer oppassen op mijn twee kleinkids. Was wel leuk want ik ben een moderne oma met een smartphone met spelletjes. Zo zat ik op de bank, de kids naast mij met hun ipod, met de een spelletje schaak en tegelijk met de ander te chatten. Heerlijk hoor die moderne dingen.

6 opmerkingen:

Mieke van Minnen-Kanis zei

Misschien de oranje en de groene punt onder omwisselen. Dan heb je links boven geen twee blauwen meer naast elkaar...? De kleuren vind ik geweldig! groeten Miekie

Monica zei

Jouw middenster wordt echt fleurig, succes met doorquilten

Noa Tonnis zei

mooie fleurige quilt wordt dat ben benieuwd naar de rest

GRANNY'S HOUSE zei

Het lijkt wel vuurwerk, de kleuren spetteren eraf, prachtig.

Groetjes
Ines

Ans zei

Wat een mooi begin!

Chris zei

Daar moet je echt de tijd voor nemen, om de kleuren van die middenster naar je zin te hebben. Het blijft spannend en een uitzoekerij met deze quilt.