maandag 1 juli 2013

Het een na laatste loodje.

Het is alweer een tijdje geleden, dus maar weer even een logje schrijven. Ik heb het erg druk en wel eens een dip, kom heel af en toe eens bij jullie langs, dus sorry, er komt wel weer een betere tijd.

Allereerst ben ik een trotse oma van een kleinzoon die 14e van Nederland is geworden bij de jaargang minioren 2013 met de rugslag 100 m. Het is dat kleine ventje op de foto.Een tijdje terug (alweer een jaar geleden) had ik een slabbetje gemaakt n.a.v. een geboortekaartje maar sinds kort pas kunnen geven. Dus kan ik hem nu laten zien.


Ook intussen een koeienquiltje gemaakt voor een 75 jarige. Hij was er erg blij mee. Ook had ik een velletje postzegels laten maken met zijn beste koe erop, zo leuk om te maken en een bijzonder kado. (Dit kan je maken op de post.nl site.)


En dan het een na laastste loodje, de rand om de japanse quilt. Over een maand wordt onze dochter 40 en dan had ik hem af willen hebben, maar dat gaat hem niet worden. Ik geef hem wel maar neem hem weer mee terug. Ik mag blij zijn als de rand eromheen zit en het label aan de achterzijde. Van de winter ga ik hem dan verder afmaken door met de hand de laatste blokjes door te quilten.
6 opmerkingen:

Chris zei

Gewoon toch maar een beetje rustig aan doen hoor. Hoewel, je hebt intussen toch weer heel wat gedaan. Je Japanse wordt prachtig hoor!

Annie Kingma.Bonnema zei

Leuke cadeautjes, en de Japanse quilt is heel mooi.
Doe maar even kalm aan, en hopelijk komt straks de zon, is je dipje weer verleden tijd.
Groetnis Annie

Nellie zei

Wat is de Japanse quilt mooi doe maar lekker kalm aan we hebben allemaal wel eens een dipje lekker in de zon

Groetjes Nellie

Hermie zei

ondanks je dip heb je wel veel gedaan, allemaal heel erg leuke dingen heb je gemaakt en die postzegel is zeker wel heel erg bijzonder.

GRANNY'S HOUSE zei

Die dippies kennen we allemaal en dat geeft niets, gelukkig komen we er ook weer uit.
Gefeliciteerd met je kanjer van een kleinzoon.
En ik denk dat je dochter, ondanks dat hij nog niet af is, toch erg blij zal zijn met dit schitterende cadeau.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Wat een mooie dingen laat je zien, de rand van de japanse is erg mooi en wat goed van je kleinzoon.