donderdag 14 februari 2013

Nieuwe blokjes

Vandaag maar weer eens een paar blokjes laten zien die ik de laatste keer heb gemaakt voor de japanse sprei. Dit zijn blokjes die herinneringen oproepen aan de sporten van onze dochter en schoonzoon. Zij zaten allebei in de wereld van het judo en aikido. Deze beertjes heeft onze dochter destijds getekend en heb ik weer een borduurpatroontje van gemaakt. Ook die japanse geisha heeft zij eens getekend, de hoekjes daaromheen had zij getekend op hun trouwkaart. Deze plaatjes horen gewoon op die sprei.

Dan nog even een fotootje van het weer hier. De  hele dag al aan het ijsregenen, de pegels hangen aan het friese voegelvoederhuisje.6 opmerkingen:

Dorine zei

Wat ontzettend leuk zo wordt hij echt eigen

Chris zei

Enig Joke, dat wordt echt een hele persoonlijke sprei met allemaal herinneringen. Zo leuk dat je daar borduurpatroontjes van kan maken.
Het is hier ook helemaal wit en sommige dingen, dakpannen en handvat bijvoorbeeld, zijn spiegelglad. De weg gelukkig niet. Goed schoongemaakt.

Guusje, zei

Wat een mooie blokken en wat een pegels van de regen bijzonder hoor.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat leuk!!!
Hier was het ook even spekglad, maar het was gelukkig snel voorbij.

Groetjes
Ines

GRANNY'S HOUSE zei

Wat leuk!!!
Hier was het ook even spekglad, maar het was gelukkig snel voorbij.

Groetjes
Ines

Lida zei

Schattige blokjes er weer bij en wat heerlijk dat jij zelf borduurpatronen kunt maken! Ja die ijzel was ook hier weer raak, maar ja je woont ook vlak bij! Groetjes
Lida