dinsdag 14 augustus 2012

dagje Delft

Mijn kleinzoon is een paar daagjes bij ons wezen logeren. Heerlijk zo'n joch in huis. Hij weet je goed bezig te houden met spelletjes en opdrachten. Zo kreeg hij een verrekijker van ons, we hadden die in een la liggen en hij vindt dat leuk. Maar ja oma, dan moeten we wel naar iets" hoogs" want dan kan ik hem goed gebruiken. Maar ja waar vinden we iets hoogs? De toren van de Nieuwe Kerk in Delft, die heeft 376 treden, dus hoog genoeg toch....... Dus oma met kleinzoon naar Delft en de toren beklimmen want ja dat heb je toch over voor je kleinkid?.... Maar oma is de 65 gepasseerd en niet zo heel soepel meer, maar dat ventje heeft goed op oma gepast hoor en ze heeft het gered....... een olympische prestatie dus!!

Ook hebben we veel spelletjes gedaan, van monopolie met autootjes tot skil-bo, scrabble en stratego... hij vond iedere keer mijn vlag... heerlijk hoor, ik heb genoten. Kijk maar eens wat een strateeg:9 opmerkingen:

Annemarie zei

Dat is inderdaad een hele prestatie, doe je het niet zo snel na hoor. Gezellig om zo met je kleinzoon aktiviteiten te ondernemen. Zal wel stil zijn nu in huis. Groetjes, Annemarie

GRANNY'S HOUSE zei

Zo dan, dat is een geweldige prestatie, ik doe het je niet na.

Groetjes
Ines

Ansje zei

Leukleuk Joke, jij dus ook met kleinkind te toren op! Goed van je hoor!!! Groetjes Ansje

Lida zei

Ja mijn kleinzoon is nu al in de twintig, maar deze Oma sjouwde naar dierentuinen, treinstations, musea en zat urenlang spelletjes te doen, dus de herinneringen drijven meteen naar boven bij het zie van deze foto!
Leuke knul! Groetjes
Lida

Monica zei

Oh, dat is lekker genieten met kleinzoon, en je kleindochter zo'n mooie tas. Je bloemenkinderen wordt echt vrolijk!

Tineke zei

376 treden, hopelijk was het niet zo'n warme dag als vandaag.

Chris zei

Heb jij een medaille verdiend hoor! Zoveel treden, dat is niet misselijk en zeker op onze leeftijd, haha. Maar ja, voor je kleinkind breng je met liefde offers.

Annie Kingma.Bonnema zei

Goede bezigheid hoor, en zo leuk samen met je kleinzoon.
Groetnis Annie

petronella zei

Wat gezellig!!