zondag 29 juli 2012

Een tas voor Jill

Afgelopen week was onze kleindochter Jill bij ons aan het logeren en dat is heel gezellig. Ze loopt de hele dag te zingen of te kletsen en doet heel graag spelletjes met oma Joke. We zijn ook een dagje naar Delft geweest en hebben lekker gewinkeld en een museum bezocht.
We hebben wat leuke kleding kunnen kopen, er moesten wel mouwen korter, en dan kan oma wel, dus ook gemaakt.
Verder heb ik deze tas gemaakt voor haar van een oude spijkerbroek en een lapje van de markt. Ik had dit bij haar gezien, dus dacht ik dat ik dat ook wel kon maken. Maar is best wel een klus en de verhoudingen zijn een beetje zoek, maar Jill is er blij mee en dat telt.
Het thema van de tas is Wicked, dus had ik die naam en de heksenhoed erop geborduurd. Aan de achterkant een lieve fee en er komt nog een hondje op, maar daar was geen tijd meer voor.

Ook opa had er plezier in dat zij er was. Ze mocht van mama opa plagen en dat deed ze op een lieve manier. Als opa een ijsje kreeg pakte ze haar lepeltje en ging bij hem uit zijn bakje eten. Dat is een SUPERvakantiegevoel.

7 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een leuke week hebben jullie gehad en wat een leuke tas heb je gemaakt. En ja opa plagen is natuurlijk erg leuk.

GRANNY'S HOUSE zei

Gezellig zo'n week en opa plagen is het leukste wat er is.
Je tas is prachtig geworden, ze staat er dan ook met recht trots bij.

Groetjes
Ines

Ineke Hulzebos zei

Wat een gezellige dagen samen met je kleindochter heb je gehad. En opa plagen, haha ;-) De tas is prachtig! Geen wonder dat ze blij er mee was.
Fijne dag

sylvia zei

Een leuke meid met een leuke tas, wat wil je nog meer??
groetjes, Sylvia

Chris zei

Wat is er nou heerlijker dan met oma op stap en opa plagen!! En dat oma dan ook nog een tas voor je maakt! Heerlijk Joke, dat is genieten van je kleinkind.

Annie Kingma.Bonnema zei

Lieve leuke meid hoor, zo gezellig de logeerpartijtjes.
Zeker een hippe tas.
Groetnis Annie

Annemarie zei

Wat gezellig om je kleindochter te logeren te hebben. En wat is er dan heerlijker om ze een beetje te verwennen. leuke tas hoor heb je gemaakt! Groetjes, Annemarie