woensdag 30 november 2011

Kersttuinen

Gisteren een heerlijke dag gehad. Onze dochter en haar schoonmoeder kwamen mij ophalen om naar de kersttuincentra te gaan. We gingen eerst naar Intratuin in Pijnacker. We hebben daar best een lange tijd lopen kijken en kopen natuurlijk. Toen even een lekker broodje gegeten en afgerekend.
Daarna zijn we nog even doorgereden naar De Driesprong. Ook deze was erg mooi en hebben we ook een hele tijd gewinkeld. Ze zijn dit jaar beiden erg mooi en een bezoekje waard.
Ik was toe aan een nieuwe kerststal, een kleine, want ik heb kleine beeldjes, er zit zelfs verlichting in. Ook toch weer iets kabouterachtigs gekocht, ik zou het niet meer doen maar deze was zo leuk: een omgekeerde paddestoel als drinkbakje met een kabouter en een vogeltje, deze kon ik echt niet laten staan, kreeg ik later van mijn DH, lief he.
Door deze dag ben ik wel in de kerststemming gekomen hoor. Volgende week ga ik eens kijken wat ik nog allemaal heb aan spullen en gaan we een beetje aan het versieren beginnen.

8 opmerkingen:

Lida zei

Die had ook in mijn kar terecht gekomen, schattig en heerlijk om nu door die tuincentra te lopen hè, ik hou er ook van! Genieten, groetjes
Lida

Ans zei

Dan ben je bijna bij mij langs gekomen. Ik woon tussen Intratuin en de Driesprong in. De Intratuin ben ik al geweest en de Driesprong staat nog op mijn lijstje. Ieder jaar zijn ze weer anders en steeds mooier. Groetjes, Ans

Ansje zei

AAAHHH wat een leuk ding Joke. Blikvangertje Groetjes Ansje

Guusje, zei

Wat een geweldig leuke kabouter en wat een leuke dag hebben jullie gehad zo te lezen.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lieverdje.

Groetjes
Ines

Gonny zei

Het is inderdaad een heel leuk drink"bakje".
Het is al een paar jaar geleden dat ik bij een tuincentrum over de kerstafdeling heb gelopen. Er bleef altijd wat "aan mijn handen plakken". Heerlijk ideeën opdoen voor thuis.

Johanna Zweden zei

Wat enig, lieve DH heb jij
Groetjes Joke

Chris zei

Wat zijn er veel leuke dingen hè! Dinsdag nam iemand mij ook mee naar een tuincentrum hier in de buurt. Mammamia, ik heb het nog nooit zó druk gezien. Maar gezellig!!