woensdag 28 december 2011

Nieuwe quilt in wording

Voor het nieuwe jaar heb ik, behalve mijn ufo''s, nog twee nieuwe quilts op maken staan. De quilt waaraan ik nu ga beginnen staat nog in de tekensteigers in EQ7. Het lukt mij nu in dit programma de blokken te tekenen en in de quilt te zetten. Er staan nog niet zoveel blokken in maar de indeling heb ik gemaakt, alleen de gekleurde blokken hebben nog niet de goede kleur en plaats, maar de blokken met de cirkel daarin komt een applicatie, in het midden een yingyang, de 4 blokken blauw/wit die daar staan zijn blokken met het oosterse geluksteken. Hier alvast mijn foto van deze japanse(of oosterse) quilt in wording.

7 opmerkingen:

Lida zei

Wat leuk als je er zo mee aan de slag kan! Wordt weer een heel origineel ontwerp! Gaaf! Groetjes en succes verder,
Lida

Wieke van Keulen zei

Wat leuk om zo zelf je quilt te ontwerpen. Knap hoor, Het programma ken ik niet, maar lijkt me heel leuk. Ben benieuwd om de blokjes in stof te zien.

Mascha zei

Ziet er al leuk uit.
Groetjes Mascha

Tineke zei

Knap van je om het zelf helemaal te ontwerpen, ziet er al goed uit.

Antje uit Urk zei

Wel knap dat je dat kunt! Lijkt me heel mooi worden, 'k ben benieuwd welke stofjes je gaat gebruiken. Veel succes en een fijne jaarwisseling!
groetjes,

Annemarie zei

Wat leuk zeg dat je zelf een quilt gaat ontwerpen, het wordt vast heel mooi! Ga het allemaal volgen. Groetjes, Annemarie

Guusje, zei

Wat een mooi ontwerp, ben benieuwd naar de uitvoering.