dinsdag 24 mei 2011

WIP's on Wednesdays

Een leuk initiatief van Esther Aliu om van de woensdag een dag te maken dat je laat zien waar je mee bezig bent, het maakt niet uit wat het is. Ik vind het leuk om hieraan mee te doen.
Een van mijn projecten is mijn reverse applique quiltje.

Het is best moeilijk, want ik heb het patroon niet zoveel vergroot als in het boek staat, dus de reverse is ook kleiner en soms niet te doen. Ik ga dus meerdere technieken van de applique toepassen, ik ben nu bezig de krul met reverse applique te doen en dan later andere stukjes erop te appliceren.

It is a nice idea of Esther Aliu to make a WIP's Wednesdays to let see everybody your work in progress, it doesn't matter what it is. I like to enjoy this.

One of my projects is my reverse appliqué quilt. It is rather difficult, because I didn’t make the pattern as big as is has to be as in the book, so is the reverse. I have the plan to make different appliqués, the curl is reverse appliqué en than later the other pieces appliqué on top of it.

7 opmerkingen:

Esther zei

This is going to turn out beautifully, can't wait to see an update!

Cisca zei

Dat zal best lastig zijn, ja! Ik heb het één keer gebruikt, in mijn Dear Jane, maar ik geloof, dat dat makkelijker was dan dit patroon.
Maar al met al ziet het er prachtig uit.
Groetjes, Cisca

CHRIS zei

This looks really interesting look forward to seeing more. Happy Stitching Chris

Tineke zei

Ziet er ingewikkeld uit Joke, maar zo te zien wordt het wel heel mooi.
Groetjes Tineke

Mac zei

Hi Joke,
Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Ik blijf gewoon regelmatig terugkomen om te kijken.
Tjuuus
Mac

Rian, zei

Wat lijkt me dát moeilijk, Joke. Maar het wordt prachtig, zo te zien. echt een geduldwerkje, denk ik.
Groetjes,

Terray zei

Hoi Joke, JIJ gaat écht een uitdaging aan. Wat goed en knap. Het ziet er mooi uit maar ik kan me voorstellen dat het flink oefenen is.
Succes ermee

Groetjes
Tertia