zaterdag 30 april 2011

Koninginnedag

Vandaag hebben we een heerlijke oranjedag gehad met prachtig weer. Bij ons kleurde deze dag oranje vanwege de vlammen van de brandweerdemonstraties van de Spijkenisser brandweer waarbij onze schoonzoon ook werkt. Ons gezin met aanhang was daar aanwezig en de stemming was erg gezellig.
Bij de kazerne stonden veel voertuigen opgesteld en de kinderen mochten meerijden met de brandweerauto, dat is altijd een feest.
Ook de demonstraties met echt vuur trokken de nodige aandacht en waren soms heel spectaculair. De kinderen mochten o.a. een echt stukje uit een oude auto knippen en meenemen naar huis, ze kregen daarbij een brandweerjas en helm en handschoenen aan, prachtig ook voor de foto's. Ik heb er zo'n 70 gemaakt, hieronder eentje daarvan.

3 opmerkingen:

Chris zei

Het was een super mooie dag voor zulke demonstraties. Altijd leuk en interessant voor de kinderen. Wij hebben een mooi autoritje gemaakt en eerst natuurlijk van de tv genoten. Dat vind ik altijd enig.

sylvia zei

leuk, he, zo'n brandweerdag! Onze kleinzoon geniet daar ook altijd van, zijn oom is brandweerman, dus hij heeft een streepje voor......haha.

leuke naaldenmapjes!!!

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hallo Joke, Dank je voor je bezoek aan mijn blog. Ik kom zeker terug om alles uitgebreid te bekijken. k ga je toeogen aan reader.
Groetjes Anita