zondag 23 januari 2011

Klosjes, mandjes, redwork en de rest

Vandaag wil ik jullie even laten zien waar ik mee bezig ben. Met al dat bloggen kom je veel interessants tegen. Zo kwam ik eens een mandje tegen, en oh wat is dat leuk, dus daar een aantal van gemaakt. Ook kwam ik een klosje tegen, ook leuk maar ik wilde hem diagonaal hebben, dus getekend en gemaakt. Dit klosje is niet zo heel eenvoudig in elkaar te zetten dus heb ik het klosje geappliceerd op een gepaperpieced onderstel. Ook redwork vind ik heel leuk, dus wat naaipatroontjes gemaakt met PE8. Wat moet je nu met al die leuke dingetjes. Ik ga dus combineren. Mijn eigen naaibeertje in het midden, de mandjes eromheen. Het middenstuk wilde ik schuin dus moeten er hoeken aangezet worden.
Ook de klosjes komen er aan, hoe dat weet ik nog niet. Ook een randje met blokjes en driehoekjes zet ik er aan.
Van dit alles heb ik een fotootje gemaakt. Van het klosje kan je weer een patroontje downloaden van de gratis patroontjes pagina. Hij staat er in als een geheel, maar het klosje moet je even apart erop zetten.
De rand op de foto heb ik van een leuke site geplukt waar je je foto's kunt pimpen en laten afdrukken.

7 opmerkingen:

Lida zei

Dit wordt dus een echte verzamelquilt met van alles wat! Leuk hoor en je borduurtjes zitten er schattig in verwerkt! Groetjes
Lida

Anje zei

Dat vind ik nu leuk "een-van-alles- wat-Quilt", het heeft zo iets eigens, ben benieuwd naar het eind resultaat Joke. Ik heb al een quiltje met rechte klosjes, maar deze diagonaaltjes zijn echt enig. Kan ze bijna niet weerstaan.
Lieve groetjes van huis to huis, Anje.

Guusje, zei

Het ziet er erg leuk uit en ja er is zoveel leuks te zien op internet het een nog leuker dan het andere. Veel plezier met afmaken.

Chris zei

Leuk Joke. Dat wordt een hele persoonlijke en speciale quilt.

Mascha zei

Leuk dat je alles zo combineert.
Groetjes Mascha

Shirley zei

Enig zo, ik vind die mandjes zo lief, aaah ik heb er wat mee, ook al heb ik dit formaat nog niet gemaakt. Klosje is goed gelukt, niet voor 1 gat te vangen.

Johanna Zweden zei

Dat gaat zeer zeker een heel leuk quiltje worden,
Fijne avond.
Groetjes Joke
Ps sta al voor het raam te wachten op de postbode. grinnik