woensdag 20 oktober 2010

Geen hexjes, wel een roos en vingerhoedjes

Vandaag helaas geen hexablommen. Ik ben wel bezig geweest met de hexjes maar heb er geen bloemen van gemaakt. Volgende week misschien weer.

Ruim 14 dagen geleden kreeg ik een mooie sterke bos rozen, de Red Naomi, helaas moet ik ze vandaag weggooien, maar 14 dagen voor een bos rozen is wel uniek. Kijk maar eens hoe mooi deze roos is;

Wel kan ik jullie mijn nieuwe aanwinsten laten zien van mijn vingerhoedjes, gekregen van mijn schoonzusje. Super zijn ze. De middelste is handgemaakt.


Vorige week nog een tasje voor een lief nichtje geborduurd die daar heel erg blij mee is. Dit is ook een plaatje van een geboortekaartje van iemand, maar die kan je net goed ergens op maken.

4 opmerkingen:

Chris zei

Prachtige roos! Toevallig gooi ik net ook een bosje van ruim 2 weken oud weg, op één roos na. Die was nog mooi en staat nu in een minivaasje.
Ik zie dat jij ook vingerhoedjes spaar! Dat doe ik ook, niet actief, maar af en toe krijg er eentje toegestopt, echt leuk.
Wat een prachtig borduurwerk maak jij toch. Zo leuk dat je het met je quiltwerk combineert, zoals met de hexjes. Hartelijke groet.

Johanna Zweden zei

Schitterend die roos
Leuk je vinger hoedjes.
Wat een enig tas.
Fijne dag groetjes Joke

Guusje, zei

Dat is zeker een erg mooie roos. En wat een mooie vingerhoedjes. Heel bijzonder het borduurwerk is ook al zo prachtig.

sylvia zei

ik ben gek op rozen, dat had je zeker al gezien...???...;;;)))
in mijn bruidsboeket waren ook allemaal roosjes!
ik heb ooit eierdopjes gespaard, vingerhoedjes zijn ook wel erg leuk!!!
heb je er al een heleboel???
groetjes