donderdag 11 februari 2010

Stromen siggies

Je gelooft het misschien niet maar de siggies blijven binnenstromen. Alweer 4 mooie erbij van Beertje Zonn, Mattie, Ros en Riek. Dames hartelijk bedankt, ook jullie siggies komen er aan.


   

2 opmerkingen:

Erna zei

Hoi Joke bedankt voor jou super leuke siggy 60 jaar. En dan nog wel schaatsen erop geborduurd. Heb ruim 20 jaar in Eindhoven bij de kunstijsbaan gewerkt dus schaatsen spreken mij erg aan. Een schot in de roos zou ik zeggen. Via jou briefje ben ik meteen even je blog gaan bezoeken. Leuke site en ik zet jou blog als link op mijn blog want nu ga ik je natuurlijk regelmatig bezoeken. Mijn siggy voor jou ga ik dit weekend even maken. Maandag of dinsdag heb je hem in de brievenbus dit wel onder voorbehoud omdat ik niet weet of er eigenlijk wel post wordt bezorgd vanwege de carnaval in het zuiden. Nou nogmaals bedankt en tot blogs. Groetjes, Erna

Annelies.H. zei

Wat een mooie Siggies heb je weer ontvangen, leuk hé, ik ben nu begonnen om er een quilt van te maken. Je kantkloswerk ziet er ook prachtig uit, dat is iets waar ik met bewondering naar kijk.

Groetjes van Annelies.H.