woensdag 21 januari 2015

Update van mijn bezigheden

Momenteel ben ik met een aantal leuke dingen bezig.
Allereerst hadden we gisteren de borduurbee bij de Karperhoeve. Altijd gezellig en je steekt nog eens wat op van de diverse borduurtechnieken van elkaar. Zo had er iemand haar Blackwork Journey af die je kan downloaden van Save the Stitches. Een intensief borduurwerk waar ik ook mee begonnen ben. Zij heeft hem zo ontzettend mooi gemaakt dat ik hem hier even wil laten zien.

Helaas krijg ik hem niet goed in beeld. De foto moet even gedraaid worden. Zij had hem versierd met gouddraad en kraaltjes. Heel bijzonder.

Ook vroeg ik aan Co of zij haar Circle of Life  al af had. Deze liet zij nog even zien. Hieronder staat ie afgebeeld.

Hij meet 2 x 2 meter. Mooi he.

Ik ben er ook mee bezig en heb nu onderstaande onderdelen al klaar. Nu ga ik de blokjesrand maken van de binnenste cirkel.

Nog even een weetje, misschien wel handig. Ik naai mijn puntjes op transparant tekenpapier van Schoellershammer van 62 grams papier. Je moet wel voorzichtig zijn met eraf halen, maar het werkt perfect.

Als laatste nog even mijn tulpenvaas. De tulpen zijn te vroeg en kon ik voordelig een flinke bos kopen. Dus de lente alvast in huis. Daar word je blij van.





2 opmerkingen:

Annie Kingma zei

Mooi werk laat je zien
Toch best pittig de puntjes naaien.
Mooie tulpen, geeft een lente gevoel.
Toch nog even geduld hé
Groetnis Annie

Chris zei

Tjonge, wat is dat een pracht van een borduurwerk!! Een superklus.
Ik ben toch heel benieuwd hoe jouw Circle er straks uit gaat zien. Ik heb er nu best verschillende gezien en ze zijn toch allemaal verschillend. Leuk werk hè?!